Υπερτροφές (Superfoods)

Υπάρχουν κάποιες τροφές που επιστήμονες έχουν χαρακτηρίσει ώς Υπερτροφές, ή αλλιώς Super Foods. Τέτοιες είναι οι τροφές που περιέχουν πολλά απο τα θρεπτικά συστατικά της φύσης, τα περισσότερα εκ των οποίων σπάνια υπάρχουν στα συνήθη τρόφιμα. 

Τα super foods, έχουν υψηλή διατροφική αξία, συντελούν στην καλή υγεία του ανθρώπινου οργανισμού χωρίς να έχουν φυσικά πολλές θερμίδες. Οι υπερτροφές προλαμβάνουν διάφορες ασθένειες, αποτοξινώνουν, έχουν αντιοξειδωτική δράση, ενισχύουν την ευεξία, την αντοχή και την καλή διάθεση. 

Εμπειστευθείτε την εταιρεία Χ. Καφαλίδης – Χ. Μαυρίδης Ο.Ε. και εκείνοι θα σας τα φέρουν στην πόρτα σας.

Κράνμπερι (Cranberry)

Είναι καιρός να μάθετε πως τα κόκκινα αυτά φρούτα, που χρησιμοποιούν το χυμό τους για την παρασκευή κοκτέιλ, πίσω από την στυφή και υπόξινη γεύση τους, κρύβεται ένας θησαυρός θρεπτικών συστατικών. 

Τα κράνμπερι σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες αποτελούν καλή πηγή κηκιδικού οξέος, μιάς αντιοξειδωτικής ουσίας που διαθέτει αντικαρκινική δράση. Με βάση κλινικές δοκιμές το συστατικό αυτό εμποδίζει την αλλοίωση του DNA, προστατεύει από τον καρκίνο, εμποδίζει την ανάπτυξη όγκων και αποτρέπει τις μεταστάσεις. Παράλληλα αποτελεί ασπίδα από λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Μπορείτε λοιπόν να τα εντάξετε στη διατροφή σας με διάφορους τρόπους και να επωφεληθείτε πολλαπλά από την ευεργετική τους δράση.

Cranberry

Cranberry cocktail

Cranberry μαρμελάδα

Cranberry

Cranberry

Cranberry

Cranberry

Cranberry cocktail

Cranberry