Από το  1987 η εταιρεία Χ. Καφαλίδης – Χ. Μαυρίδης Ο.Ε. με αγάπη και μεράκι επιλέγει τους καλύτερους ξηρούς καρπούς από Έλληνες παραγωγούς για όλους εμάς!!!!

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία πιστεύει στην διατροφική αξία των ξηρών καρπών και στα ωφέλη για την υγεία, επιλέγει τις καλύτερες ποικιλίες από τοπικούς παραγωγούς  και όχι μόνο. 

Μέσα σε μιά ιδιόκτητη έκταση 1500 τ.μ. δημιουργώντας μια σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας και συσκευασίας ξηρών καρπών, η εταιρεία συλλέγει τους καλύτερους καρπούς της φύσης, προχωρεί στο σπάσιμό τους, στην μεταποίηση, στην συσκευασία, στην αποθήκευεση καθώς και στην διάθεση των προϊόντων της στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Υπάρχουν διάφορα μεγέθη συσκευασιών που ικανοποιούν στο έπακρο τις ανάγκες των πελατών.

Η εταιρεία Χ. Καφαλίδης – Χ. Μαυρίδης Ο.Ε. διαθέτει ιδιόκτητα οχήματα μεταφοράς, για την άμεση εξυπηρέτησή σας και συνεργάζεται επίσης με μεγάλες μεταφορικές εταιρείες για παράδοση σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η πολύχρονη δραστηριότητα της εταιρείας στους ξηρούς καρπούς έχει αποδώσει, γνώση, εμπειρία και τεχνογνωσία για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της αγοράς.

Βασικός σκοπός, η προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων στους πελάτες της και στους τελικούς καταναλωτές, διατηρώντας την καλύτερη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής. Προτεραιότητα της εταιρείας η ενημέρωση για τις εξελίξεις των καλλιεργειών. Με την αποτελεσματική οργάνωση της παραγωγής και των διανομών, τον διαρκή εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και των λειτουργιών η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκρίνεται άμεσα και με υπευθυνότητα σε κάθε επιθυμία που της ανατίθεται.

Όλες οι πληροφορίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν την ιατρική επιστήμη. Σε προβλήματα υγείας να συμβουλεύεστε πάντα τον θεράποντα ιατρό σας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.