Οι εγκαταστάσεις μας & ο σπαστήρας αμυγδάλων

 

Η έδρα, ο σπαστήρας αμυγδάλων και οι εγκαταστάσεις της εταιρείας Χ. Καφαλίδης – Χ. Μαυρίδης Ο.Ε. βρίσκονται στην Τριανταφυλλιά Σερρών.

Μέσα σε μία έκταση 1500 τ.μ. υπάρχουν χώροι αποθήκευσης, μεταποίησης και συσκευασίας. Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης είναι σύγχρονες και διαθέτουν αποφλοιωτή κελύφους των αμυγδάλων και άλλων ξηρών καρπών γνωστός και ως σπαστήρας αμυγδάλων, με δυνατότητας θραύσης έως πέντε τόνων αμυγδάλων ημερησίως.

Επιλέγουμε Ελληνικά ποιοτικά αμύγδαλα, καθώς και φουντούκια, φυστίκια και καρύδια. Η επεξεργασία του αμυγδάλου και η μεταποίηση αμυγδαλόψυχας είναι η κύρια δραστηριότητά μας.

Συνεργαζόμαστε με Έλληνες παραγωγούς προωθώντας το Ελληνικό αμύγδαλο σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εταιρεία Χ. Καφαλίδης – Χ. Μαυρίδης Ο.Ε. διαθέτει ένα οργανωμένο σύστημα διακίνησης, τροφοδοτώντας με τα προϊόντα μας απο Δράμα μέχρι Βέροια με τον ιδιωτικό μας στόλο και στις περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας και εξωτερικό με αντιπροσώπους απο μεταφορικές εταιρείες, με τις οποίες συνεργαζόμαστε για να επιτύχουμε την ταχύτερη δυνατή αποστολή.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, ικανοποιώντας έτσι τις απαιτήσεις όλων των συνεργατών μας, από την παραλαβή μέχρι την παράδοση.

Επικοινωνήστε μαζί μας και σας εγγυόμαστε άριστη εξυπηρέτηση.

Τα οχήματά μας - Amigdala.gr

Τα οχήματά μας

Οι εγκαταστάσεις μας - Amigdala.gr

Οι εγκαταστάσεις μας

Σπαστήρας Αμυγδάλων - Amigdala.gr

Σπαστήρας Αμυγδάλων

Οι εγκαταστάσεις μας - Amigdala.gr

Οι εγκαταστάσεις μας